Training & advies

Maatwerk training

Het IVP is gespecialiseerd in op maat ontwikkeld trainingen. Daarbij worden de leerdoelen en de inhoud nauwkeurig opgesteld samen met de klant. Doorgaans zijn deze trainingen op locatie van de klant. Naast de theorie wordt altijd aandacht besteed aan praktijksituaties en casuïstiek van deelnemers en worden vaardigheden geoefend met behulp van gespecialiseerde acteurs.

Open training

Een aantal keer per jaar geven wij op onze eigen trainingslocatie in Diemen Open trainingen Opvang & Nazorg en Agressiehantering. De data van deze trainingen staan op deze website en in de IVP nieuwsbrief. Tijdens deze training kunnen medewerkers van verschillende organisaties hun kennis en ervaring met elkaar delen. 

Enkele trainingen kort uitgelicht

ARQ IVP kan voor u een training, gerelateerd aan schokkende gebeurtenissen of arbeidsrelevante stress, op maat ontwikkelen. Als u interesse heeft, neem vooral vrijblijvend contact met ons op. U kunt dan meteen vernemen of uw gewenste
training al eerder is ontwikkeld. Naast Agressiehantering en Opvang & Nazorg is momenteel ook veel vraag naar trainingen over compassiemoeheid, omgaan met stress, crisismanagement en secundaire traumatisering. 

U wordt van harte uitgenodigd om voor meer informatie te mailen naar training@ivp.nl.